Fysio&Body Fit 
 

Tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van Fysio&Body Fit. Het kan zijn dat u recht heeft op vergoeding vanuit uw (aanvullende) zorgverzekering. Indien wij een contract hebben met uw zorgverzekeraar dan wordt dit 100% vergoed, bekijk de lijst met verzekeraars waarmee Fysio&Body Fit een contract hebben.

Een behandeling neemt 25 minuten in beslag en een intake met onderzoek kan gekoppeld worden aan een zitting fysiotherapie. Daardoor kan een intake 45-50 minuten in beslag nemen, indien nodig. Wanneer u dit niet wilt kunt u dit aangeven bij de therapeut. Voor een intake in combinatie met een zitting fysiotherapie (behandeling) worden twee behandelingen bij uw verzekeraar gedeclareerd. Indien u niet aanvullend verzekerd ben zal u het bedrag via een factuur thuis gestuurd krijgen. 

Screening en intake en onderzoek

45,00

Intake en onderzoek na verwijzing

45,00

Screening en intake en onderzoek aan huis

55,50

Intake en onderzoek na verwijzing aan huis

55,50

Zitting Fysiotherapie praktijk

35,00

Zitting Fysiotherapie aan huis

45,00

Niet nagekomen afspraak (minstens 24 uur van te voren afmelden)

20,-


Voor niet nagekomen afspraken die niet binnen 24 uur met een geldige reden zijn afgezegd, krijgt u de factuur van 15 euro thuis gestuurd die u zelf dient te betalen.


  • EMS training 20 min.

27,-

  • EMS training DUO (2 personen) 20 min

50,-


Wilt u een heel traject op maat? Na een intake kunnen wij bepalen wat het traject gaat worden en aan de hand hiervan bepalen wij of alles of een gedeelte onder verzekering valt. Denk hierbij aan een (sport) traject om fit te worden, om uw lichamelijke belastbaarheid te verhogen voor terugkerende klachten of moet u trainen om over een paar maanden prestatie te leveren! Neem dan gerust contact op om te kijken wat voor traject wij kunnen aanbieden en wat er wordt vergoed. Let op! 

EMS training kan ook onder fysiotherapie worden vergoed. Wij zullen dit eerst samen met u bespreken of dit mogelijk is. 

Voor vergoeding van fysiotherapie moet u aanvullend verzekerd zijn. De zorgverzekeraars waarmee wij contracten hebben vergoeden fysiotherapie dus 100%. Indien u basis verzekerd bent wordt fysiotherapie niet vergoed en zal u een factuur thuis gestuurd krijgen welke u zelf zal moeten betalen.


Indien er geen contract is met een zorgverzekeraar, zoals wij geen contract hebben met Zorg en zekerheid en ENO. Dan verschilt het per verzekeraar en verzekering of je een deel of het gehele bedrag vergoed krijgt. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je zorgpolis. Deze kosten worden niet in mindering gebracht van het eigen risico.

Zo kan het zijn dat uw verzekeraar maar 75% van het bepaalde tarief bijv. €30 vergoed of zelfs 90%. Dit betekend dat u soms maar een paar euro bij hoeft te betalen.

Wilt u weten hoeveel uw zorgverzekeraar de behandeling vergoed? Bel dan je zorgverzekeraar en vraag naar de vergoeding van behandelingen bij een niet gecontracteerde fysiotherapeut. Sporadisch vragen zorgverzekeraars dan wel een verwijzing van de huisarts.
       

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram